Foshan January Furniture Co., Ltd.
Dom > О нама

ЈАНУАРИ Намјештај је специјализован за производњу квалитетног намештаја за хотеле, одмаралишта, одељења и угоститељства итд. Са преко 15 година искуства у производњи развили смо успјешне радне односе са власницима хотела, куповним компанијама, фирмама за дизајн, власником имовине и хотелијерством компаније, опремајући преко 300.000 соба у хотелима, одмаралиштима, колеџима и универзитетима широм света, ова достигнућа говоре о волумену и способностима ЈИ-а. Листа наших клијената укључује хотеле у групама за одмор, Хилтон, Схератон и Марриотт, међу многим другим.


Модерна производна база

имамо модерну производну базу површине преко 20000м2, са најновијим машинама и технологијом како бисмо помогли у производњи беспрекорног асортимана производа.

      Производња у кући означава да имамо потпуну контролу над производним процесом - и могућност да задовољимо јединствене захтеве клијената о ур.

hotel furniture factory.jpg

Салон у свету намештаја - Фошан

Дизајниран и произведен у складу са специфичним захтевима. Наш прилагођени хотелски намештај садржи спаваће собе, ресторански намештај. Лоби намештаја, армоире, даске, табли, ноћни столови, огледала, столови, столови. улазна врата и коридора за хотел, вилу, ресторан, апартман, одмаралиште, клуб, мотел

hotel furntiure showroom

Искусни тесар   

Сви наши хотелски производи нуде врхунски дизајн, занатство и године изванредних перформанси и нуде ниже трошкове и изванредно конкурентне поене цена. Од хотелског намештаја до другог хотела ФФ & Е увек нудимо квалитетну потрошњу по врло конкурентним ценама. Без обзира на то колико су ваши захтеви за хотелским намјештајем велики или мали, увијек ћемо учинити све што можемо да задовољи Ваше потребе. Ако не видите стил намештаја који одговара вашим потребама, молимо вас да нас обавестите и ми ћемо вам прилагођавати да ваш хотелски намештај одговара скоро сваком стилу.

experienced hotel furniture carpenter .jpg


Подстичемо хотел Овнерс, хотелски дизајнери и продавци намештаја да посете нашу фабрику намештаја и изложбу где се не може видети само хотелско намештај, већ и наше велике производне линије.


Потврда компаније

company certification5.jpg

клијент у салону

client in showroom.png

Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије верзије проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са јануаром
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производ
  • Новости
  • Знање
  • Контактирајте нас
  • Преузимање
  • Autorska prava © Foshan January Furniture Co., Ltd. Sva prava pridržana.