Foshan January Furniture Co., Ltd.

Цорнер Рецептион Деск Винтаге Стиле са мрамором Цоунтер за комерцијални Салон Цлуб

Кутак за пријем стара винтаге стил са мраморним бројачем за комерцијални салонски клуб Овај класични обликовани панел винтаге рецепцион мјери између 2200мм и 2500мм у дужини, 1200мм у висини и дубине је 550мм. у свом углу рецепцији има ручно завршен двоструки дебљина од мрамора ...

inquiry

Detalji

Кутак за стони винарски стил са мермерним бројачем за комерцијални салонски клуб

Слика 53 (004) .јпг

Ова класична летвица за стоно винтаге мјере између 2200мм и 2500мм у дужини, 1200мм у висини и дубини је 550мм. њен угао рецепциј има ручну завршену двоструку дебљину од мраморног врха и седи на чврстим ногама краљевске буке краљице.
Рецепцијатор са шалтером има три секције на задњој страни за складиштење са две подесиве полице у средини и један са обе стране.
Приказан салон за рецепцију примера је завршен у бијелом сатену. Сви предмети су обојени 3 премаза прајмера и 3 слоја премаза у д преаталитаризираној боји за намјештај од индустријске производње. Доступан је широк асортиман боја, укључујући бело од белог, кремастог и црног (као што је приказано).
Комплетан асортиман ставки који допуњују комерцијалну рецепцију, укључујући маникирне пултове, дисплаи јединице, столове, ормаре и седење. И може дизајнирати друге предмете који се уклапају у захтеве.ФАКТОРИ КАПАЦИТЕТ / МЕСЕЧНО

Намештај у хотелској соби: 600 соба
Столица: 50000 ком
Табела: 15000 ком
Софа: 400 сет
Купатило Кабинет / Ванитет: 3000 ком
Кухиња: 3000 ком
Тв Јединица: 4500 ком

Предности
1. Сертификат о квалитету: Ми прослеђујемо ИСО 14001 еколошку потврду и ИСО9001 систем сертификације квалитета.
2. Створити ситуацију: Користећи машине високог квалитета "Мас" на дигиталној линији и другим машинама увезеним у Њемачку, као ЦНЦ машина за резбарење.
3. Контрола квалитета: 100% он-лине контрола и пробна монтажа за 30 КЦ која имају више од 10 година искуства у овој области. И држимо више од 95% пролазне линије на линији.
4. Тим дизајна: Тридесет професионалних дизајнера биће наш тим за дизајн облика и конструкције, од којих 12 има више од десет година искуства.
  
   
 Слика 52 (001) .јпг

Istraga

Претплатите се на нашу листу е-поште
Пријавите се са својим именом и е-поштом како бисте добили најновије верзије проваиа, ексклузивни приступ промоцијама, продајним догађајима, продаји пре продаје и још много тога!
Повежите се са јануаром
Постаните наш фан, пратите нас и претплатите се за најновије исправке и понуде
QR Code
  • Glavna stranica
  • О нама
  • Производ
  • Новости
  • Знање
  • Контактирајте нас
  • Преузимање
  • Autorska prava © Foshan January Furniture Co., Ltd. Sva prava pridržana.